Hvor kan man se serien Wisting?

Dette kommer på Viaplay i april 2022

Den nye norske dramaserien Made in Oslo og ny sesong av Wisting er blant månedens høydepunkt på Viaplay.

Kommer Wisting på TV3?

Oppfølgersesongen ruller nemlig over norske skjermer på TV3 igjen fra søndag 26. desember. Planen var opprinnelig at den skulle sendes allerede våren 2021. I anledning premieren har Dagbladet tatt en prat med tre av skuespillerne som medvirker i den sylferske sesongen.

Hvor kan jeg se Wisting sesong 2?

WistingSesong 2 – Episode 4 – TV-serien på nettet – Viaplay.

Når kommer Wisting?

26. desember 2021 kom sesong to av Wisting. Kun litt over tre måneder senere hadde sesong tre premiere. Begge inneholdt fire episoder.

Hvor kan man se serien Wisting? – Related Questions

Hvor kan man se Wisting sesong 1?

Den første sesongen av Wisting fikk strålende mottakelser og gikk rett hjem hos seerne. Det er bare å glede seg til den nye sesongen. Sesong to av Wisting har premiere på Viaplay 26. desember.

Blir det Wisting sesong 4?

Nent bekrefter ny sesong av den populære krimserien. Nent-serien «Wisting» vil komme tilbake på skjermen med en andre sesong våren 2021. Det bekrefter Nent i en pressemelding torsdag morgen. Første episode av «Wisting» ble tidligere i år nominert til Edgar-prisen i kategorien «Beste manus for en TV-episode».

Når kommer sesong 3 Wisting?

Carrie-Anne Moss returnerer i tredje sesong av «Wisting» – premiere 10. april på Viaplay.

Hvem er Godwin i Wisting?

Robert Godwin er ettersøkt for en serie drap i Amerika. Nå tyder alt på at han har holdt seg skjult i Norge. Det leder til en gedigen menneskejakt der FBI sender to agenter for å bistå. For å finne morderen må Wisting holde saken hemmelig for pressen – og for journalistdatteren Line.

Hvem er morderen i Wisting sesong 2?

I andre sesong av «Wisting» spiller «Rådebank»-helten Odin Waage en virkelig bad guy – seriemorderen Tom Kerr, som tas ut av fengsel for å påvise hvor enda et av hans ofre ligger.

Hvilken bok er Wisting basert på?

Serien er basert på Jørn Lier Horsts internasjonalt suksessrike serie om William Wisting. Denne sesongen henter historien fra romanen «Illvilje» (2019).

Hva døde kona til Wisting av?

Gift med etterforskningsleder William Wisting 27. juli 1982. Arbeider som lektor ved Thor Heyerdahl videregående skole i Larvik. Dør i en trafikkulykke i i Lusaka i Zambia under en tjenestereise for NORAD i 2006.

Hvem var morderen i Wisting sesong 1?

Wisting og FBI mistenker at seriemorderen Godwin er knyttet til tolv andre savnetsaker i Norge. Den dømte drapsmannen Vidar Haglund slipper ut av fengsel etter 17 år, og kommer for å konfrontere Wisting.

Hvor bor Wisting?

Adresse: Tollbodgaten 6. Herman Wildenveys gate – Gaten William Wisting «bor i». «Viggo Hansen hadde bodd i svingen tre hus bortenfor, og ligget død i fire måneder uten at Wisfing selv eller noen av de andre naboene hadde uroet seg» (Hulemannen).

Hvor mange episoder Wisting?

Wisting
Sendeår2019
Sesonger3
Episoder18
Lengde45 min. (per episode)

Har Jørn Lier Horst barn?

I 1995 giftet han seg med Beate Horst fra Larvik og tok hennes etternavn. Han er nå bosatt i Stavern sammen med kone og to barn.

Hvor kommer Jørn Lier Horst fra?

Jørn Lier Horst er født 1970 i Bamble, og debuterte i 2004 med Nøkkelvitnet. Han fikk Bokhandlerprisen for Vinterstengt i 2011. I 2012 mottok han Vestfold fylkes Litteraturpris, samt Rivertonprisen og prisen for beste skandinaviske krim, Glassnøkkelen.

Leave a Comment