Hvor får man se Premier League?

Stream Premier League-kamper der du er

Dersom du velger abonnementet Sport Premium kan du se alle kampene i Premier League. Da får du tilgang til alle 380 Premier League-kamper, og siden vi har Premier League som streaming, kan du alltid ha det med i lomma på mobilen.

Hvordan se Premier League på Allente?

Hva heter kanalene jeg kan se Premier League på? Kanalene heter V sport Premier League 1-4. Kanalene er tilgjengelig med abonnement på V Premium og krever en dekoder som er koblet til parabolantenne. Hovedkanalen er V sport Premier League som har kanalplass 125.

Hvem viser Premier League i Sverige?

NENT-gruppen har kjøpt Premier League-rettighetene i Sverige, Danmark og Finland for perioden 2019/20 – 2021/22.

Hvor får man se Premier League? – Related Questions

Hvor kan man se Premier League gratis?

Valget begrenser seg til TV2 Sport og deres betalte TV2-sumo tjeneste. Samtidig som du kan se hvordan se premier league, har du også muligheten til å streame andre arrangementer. Dette trengte jeg sikkert ikke å fortelle deg, men TV2 sumo er langt ifra det billigste alternativet for å se premier league gratis.

Hvor mye betalte Viaplay for Premier League?

Premier League-rettighetene er blant de dyreste innen sport. Derfor har det vært knyttet spenning til hvilket prisnivå Viaplay legger seg på overfor sine kunder. I mai ble det klart at prisen vil ligge på 649 kroner i måneden for pakken «Viaplay Total», som inkluderer Premier League-fotball.

Hvordan abonnere på Premier League?

For å kunne se Premier League fra og med neste sesong må man være i besittelse av abonnementet «Viaplay Total». Pakken vil koste 649 kroner i måneden og man vil kunne kjøpe tilgang til den nye pakken senere i sommer.

Er Premier League på Viaplay?

Viaplay er veldig stolte av å kunne vise vår norske sportsfan Premiere League og å gi dem best mulig opplevelse. Med vår nye sportspakke, Viaplay Total kan du se Premier League på én enhet om gangen på samme måte som tidligere sesonger. Du kan også se annet innhold på en annen enhet samtidig.

Hvordan få Premier League på Viaplay?

Du må ha Viaplay Total pakken for å se alle Premier League kampene, hvor du også får tilgang til Viaplay Groups øvrige rettigheter fra sports verdenen, inkl. filmer og serier. Med Totalpakken kan du strømme samtlige Premier League-kamper.

Hvor mye koster Premier League i Sverige?

Dette er månedsprisen på et abonnement hvor man får strømmet Premier League – ifølge E24s valutakalkulator: Viaplay Norge: 649 norske kroner (NOK) Viaplay Danmark: 449 danske kroner = 603 NOK. Viaplay Sverige: 449 svenske kroner = 432 NOK.

Hvor mye koster Premier League på tv2 Sumo?

Til høsten har kanalen både Premier League og Champions League-rettighetene ekslusivt, og TV 2 varsler at prisen for sportspakken på TV 2 Sumo blir på 669 kroner i måneden. Det er en økning på 150 kroner fra dagens prisnivå på 519 kroner.

Hvor mye koster en Premier League billett?

Dyrt å se Premier League

Den billigste billetten til en kamp i Englands øverste divisjon koster nå i gjennomsnitt 30,68 britiske pund, mot 28,80 sesongen før. Dette er en økning på 6,5 prosent målt i lokal valuta.

Hva koster Premier League på Altibox?

Vi kommer derfor til å gi tilsvarende tilbud til våre TV-kunder når vi tilgjengeliggjør våre Premier League-pakker litt seinere i juli, sier kommunikasjonssjef i Altibox, Andreas Veggeland. Dermed senker Altibox prisen fra 649 kroner per måned til 599 kroner per måned allerede før Premier League har startet.

Hva koster Premier League på TV2 Play?

Nå er det klart at det kommer til å koste 649 kroner i måneden for pakken «Viaplay Total» som gir tilgang til Premier League og alle andre rettigheter og filmer/serier. TV 2 Play har denne sesongen tatt 669 kroner i måneden for å se Premier League – før et priskutt nå på tampen av inneværende sesong til 349 kroner.

Hvem sender Premiere League 2022?

TV rettighetene til fotball vil ha noen endringer i 2022. TV rettighetene til Premier League, altså Engelsk fotball har skiftet fra TV 2 til Viaplay. Hvis du er parabol-kunde, kan du velge om du vil se Premier League via tv-kanaler med pakken V Premium eller streame Premier League med Viaplay Total.

Kan man se Premier League på V sport?

Med V premium kan du følge alle kampene i årets Premier League-sesong. I tillegg til 5 egne Premier League kanaler får du tilgang til hele film- og seriearkivet i Viaplay-appen og V sport-kanalene V sport + og V sport 1-3 og V sport golf!

Er Viasport og Viaplay det samme?

Med V sport-pakken får du tilgang til strømmetjenesten Viaplay Medium og V sport-kanalene spekket med sport i ypperste verdensklasse. I tillegg til sport får du også tilgang til et enormt utvalg av filmer og eksklusive serier.

Hva er forskjellen på V Premium og Viaplay Total?

Med V premium får du lineære kanaler for sport (inkl. Premier League) + strømmetjenesten Viaplay Film & Serier. Viaplay Total (inkl. Premier League) og Viaplay Medium er strømmetjenester, og du kan se innholdet på Viaplay.no eller i Viaplay-appen på dekoderen, mobilen eller nettbrett.

Leave a Comment