Hvilken lydbok app er best for barn?

Lydbok-apper med barnebøker
  • Pickatale (Best for barn) Pickatale er den eneste lydbok-appen som er spesielt utviklet for barn og som kun inneholder barnebøker – mer enn 3000 av dem.
  • Fabel. Fabel er en Norsk, populær lydbokapp som også har et stort utvalg barnebøker.
  • Storytel.
  • Nextory.

Er lydbøker bra for barn?

– En lydbok kan aldri erstatte høytlesning, men er et godt supplement og flott når det ikke er mulig å lese høyt sammen, for eksempel i bilen, mener Gobokens leseekspert Kitt Sandvik. – Språk beriker barn uansett. Og å lytte er en viktig ferdighet barn skal utvikle. Derfor er lydbøker et bra tillegg, mener Kitt.

Hva er best av Storytel og fabel?

Fabel eller Storytel? Storytel har et noe bedre tilbud siden de lar deg lytte ubegrenset, selv om et abonnement hos Fabel i teorien er billigere. I tillegg har Storytel et litt større utvalg, samt mer å velge mellom av abonnementer. Derfor er denne tjenesten hakket bedre enn Fabel.

Finnes det gratis lydbøker?

Lydbok er perfekt hvis du vil gjøre andre ting mens du hører på en morsom bok på mobiltelefonen. Det er mange kilder for å få gratis lydbøker på nettet. Den aller første og mest populære er den kjente videotjenesten Youtube. Du finner mange norske lydbøker her som er helt gratis!

Hvilken lydbok app er best for barn? – Related Questions

Er det lydbøker på Spotify?

For å høre lydbøker på Spotify må du åpne appen og gå til søkefeltet (se etter ikonet med et forstørrelsesglass). Skriv inn «lydbøker» om du vil høre norske, eller «audiobooks» for engelske. Da kommer det opp forslag til spillelister med mange ulike lydbøker i seg, og så er det bare å lete etter en du kan like.

Hva er forskjellen på e-bøker og lydbøker?

Hva er forskjellen på ebok og lydbok med tekst? En lydbok med tekst inneholder både lyd og tekst. Du kan altså lese og høre samtidig. En ebok består kun av tekst.

Hvordan låne lydbok på biblioteket?

Se gjennom listene eller søk i appen for å finne noe å låne. Du kan avgrense til det som er ledig, om det er bok eller lydbok, på alder, sjanger og på språk. Biblioteket kjøper et sett lisenser for å låne ut bøker. Dette utvalget styres av økonomi, så antall tilgjengelige titler vil variere i løpet av året.

Kan man låne lydbøker på biblioteket?

Ditt bibliotek på nett!

Allbok lar deg låne og lese e-bøker og lydbøker fra mange bibliotek. Les rett i nettleseren eller last ned fra Play Store og App Store.

Hvordan laste ned lydbøker på lydbok?

Slik kjøper og laster du ned lydbøker på Android
  1. Åpne Google Play Bøker-appen. på Android-enheten din.
  2. Søk etter en lydbok.
  3. Trykk på omslagsbildet.
  4. Trykk på prisen. Kjøp lydboken.

Er Bookbeat gratis?

Lytt til bøker hvor du vil og når du vil! Prøv Bookbeat gratis i 6 uker. Med BookBeat får du ubegrenset tilgang til over 500.000 lyd- og e-bøker. Velg og vrak mellom kjente romaner, spennende krimserier, hjertevarmende feel-good, inspirerende biografier og masse mer.

Hvilken app erstatter BookBites?

BookBites erstatter appen eBokBib som har vært i bruk siden 2013. Aldersgrense for nasjonalt lånekort er 15 år. Elever kan bruke sitt lokale lånekort. BookBites brukes til å låne e-bøker og e-lydbøker gratis fra biblioteket.

Hva koster Storytel familie?

Storytel Family:

lytt og lese offline. Pris 249 kr/mnd.

Er Storytel gratis?

Storytel har gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 189 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre. Hos storytel kan du både lytte og lese og for å gjøre det mest mulig brukervennlig kan du laste ned e-bøkene til offline modus slik at du ikke er avhengig av nett.

Hvilke lydbok app er best?

I vår test av lydbok-apper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier. I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

Er Audible gratis?

Audible er ikke gratis da dette er en abonnementstjeneste. Det sagt, noen av lydbøkene kan imidlertid fås til sterkt reduserte priser og noen ganger helt gratis hvis du er medlem. Som medlem mottar du kontinuerlig poeng som du kan bruke til å kjøpe hvilken som helst lydbok uansett hva den opprinnelig koster.

Leave a Comment