Hvilke concealer er best i test?

Testvinner – Concealer
  • L’Oréal Infaillible More Than ConcealerBEST I TEST CONCEALER.
  • NYX Professional Make up HD Photogenic Concealer Wand – BESTE BUDSJETTVALG.
  • Bobbi Brown Instant Full Cover ConcealerBESTE PREMIUMVALG.
  • Clarins Instant Concealer.
  • Glominerals Camouflage Oil-free Concealer.

Skal concealer på før foundation?

Hvorvidt concealeren skal påføres før eller etter foundation, kommer an på hva du vil skjule. Det er mest effektivt å legge den rundt øynene etter foundation. Da ser du hvor mye som må dekkes, og bruker ikke mer av produktet enn nødvendig.

Er foundation og concealer det samme?

Hva er egentlig forskjellen på foundation og concealer? – Det er dekningsgraden, for å bruke et lignende uttrykk fra banken. Foundation kan du bruke i hele ansiktet. Concealer har tykkere konsistens og dekker mer, så den egner seg bare til enkelte områder.

Hvilke concealer er best i test? – Related Questions

Hvordan legge concealer under øynene?

Fylling forteller at den riktige måten å legge concealer på, er å legge den i en trekant. Poenget er at den skal smelte inn i huden, slik at du får en fin overgang inn mot øyet. – Ta utgangspunkt i begynnelsen av nesen, tegn to streker opp mot øyet som en trekant, og avslutt med en svak strek under vippene.

Når skal man bruke concealer?

En concealer eller dekkstift brukes til å skjule ujevnheter i huden, som for eksempel mørke ringer under øynene, kviser, pigmentflekker, arr eller store porer.

Kan man bruke foundation som concealer?

Hvis du ønsker å dekke over urenheter eller andre ufullkommenheter, kan det være lurt å bruke både foundation og concealer. Men hvis du bare vil jevne ut hudtonen din, vil foundation gjøre susen! Bare pass på å velge en nyanse som matcher hudtonen din så godt som mulig.

Skal concealer være lysere enn foundation?

Det finnes mange forskjellige typer concealere og ikke minst farger. Men det viktigste å huske på er at jo mer pigmenter man har i huden jo mer pigmentert må concealeren være. Standard concealeren man bruker mest, den som ligner mest på din egen hudfarge, skal alltid være en tone lysere enn din foundation.

Hva bruker man foundation til?

Foundation, primer, concealer, pudder og solpudder jevner ut hudtonen og skjuler for eksempel ujevnheter, ringer under øynene, rødhet i huden og rynker. I tillegg kan et godt sminkeunderlag fremheve og forme og gi huden glød og liv. Men det gjelder å vite hvordan man bruker sminkeproduktene riktig.

Hvorfor bruke foundation?

Foundation har blitt en av de viktigste produktene i sminkepungen. Ikke bare gir den et jevnt og pent underlag, men den beskytter også huden mot ytre påvirkning som forurensning, sol som kan gi nye ujevnheter. Grunnlaget for et godt resultat legges lenge før du står foran speilet og skal sminke deg.

Hvilken rekkefølge tar man på sminke?

Rekkefølge sminke:

Jeg selv begynner alltid med foundation (aller først primer om du bruker det) og fortsetter med concealer, bryn, øyenskygge, eyeliner, maskara, shading, blush, highlighter og til slutt lepper. Når huden og brynene er på plass er det lettere å legge en fin øyenskygge, da ser man helheten bedre.

Hva er best å påføre foundation med?

Våt svamp er lettest

Under påføring er svamp eller en foundationpensel gode hjelpemidler for et pent resultat. En fuktig svamp vil trekke til seg foundation og gjøre det lettere for deg på ta på litt og litt av gangen. En pensel er også et godt alternativ, prøv deg fram og bruk det som passer deg best.

Hvordan finne den perfekte foundation?

En foundation skal ikke gjøre deg brunere enn du er, men det skal være som et «second skin» som jevner ut hudtonen. Om du står mellom to nyanser så er det ofte mest riktig å velge den som er lysest. For å finne den perfekte foundation så er det viktig at den matcher med undertone og hudtone, men også med din hudtype.

Hvordan vet man om man har varm eller kald hudtone?

Et tips for å finne undertonen i huden din er å se på blodårene på underarmen din, nærmest håndleddet – er de blå eller grønne? Blå årer indikerer at du har en kald undertone, mens grønne årer viser til en varm undertone. Noen har begge deler, og vil da kle en kombinasjon av både varme og kalde farger.

Hvorfor kaker foundation seg?

Du legger for tykt lag

Sliter du med urenheter, fargeforskjeller eller pigmentflekker, er det sjeldent en god idé å prøve å plastre huden med et tykt lag foundation. Det vil tvert i mot gi et kakete resultat og legge seg som en maske over huden din.

Hvordan vet man hvilken hudtone man har?

Ta en titt på blodårene på innsiden av håndleddet. Ser dine blodårer grønnblå ut, har du en gul og varm undertone og kler varme farger, men hvis du derimot har blodårer i toner av blålilla, har du en rosa og kald undertone. En annen måte å finne undertonen er å se hva du kler best av smykker, sølv eller gull.

Hvilke farger kler lys hud?

Lys hud og lyst hår

Du kler god farger som blå, rosa, lilla, dyp rød eller grønt – da spesielt om du har rødtoner i håret. Unngå farger som gul og oransje, i tillegg til beige toner som off-white og champagne. Smykker i sølv eller hvitt gull er veldig fint til denne hudtonen.

Hvilke farger kler kald hudtone?

De mest flatterende fargene til en kald hudtone:

Sterke lyseblåe og mørkeblåe farger, jadegrønn, mørkelilla og lyselilla, rosa, kirsebærrød.

Leave a Comment