Hva kan jeg bruke EuroBonus på?

Som EuroBonus-medlem kan du bruke poengene dine til å betale for flygninger som drives av SAS og andre flyselskaper i Star Alliance. Bestill bonusreiser på nett til alle destinasjonene som tilbys av flyselskaper i Star Alliance.

Kan man betale hotell med EuroBonus?

Du kan bruke EuroBonus-poengene dine på hotellopphold ved å logge på og klikke på “Min EuroBonus“. Deretter er det bare å velge “bonushotell” og “bestille hotell med poeng”.

Kan man bruke EuroBonus på Lufthansa?

Du kan bruke poeng på flygninger med Lufthansa, bortsett fra charterturer. Bestill én vei eller tur/retur opptil avreise; det er opp til deg. Du kan også bruke poengene dine til å oppgradere.

Hva kan jeg bruke EuroBonus på? – Related Questions

Kan man bruke SAS poeng på Star Alliance?

Som EuroBonus-medlem kan du bruke EuroBonuspoeng til å betale for en oppgradering til en høyere reiseklasse på alle flyselskaper som er medlem av Star Alliance.

Hvor mye er et EuroBonus poeng verdt?

Et bonuspoeng i SAS har ikke en verdi i form av en fast rabattsats eller lignende, men er flytende. Ett bonuspoeng kan variere fra 2 til 30 øre. For å maksimere utnyttelsen av EuroBonuspoengene er det viktig å bruke de på produkter eller tjenester som gir høy verdi.

Hvor mye koster 1000 EuroBonus poeng?

Overføringen koster 50 kroner per 1000 poeng.

Hvor mye koster 1000 SAS poeng?

Hva koster Grunnpoeng? Når du kjøper Grunnpoeng, kan du betale med kort eller med Ekstrapoeng. Kampanje fra 1/9-2022 – 31/1 -2023: 1000 Grunnpoeng koster 5 000 Ekstrapoeng eller 500 SEK.

Hvordan får man SAS gullkort?

Du vil nå EuroBonus Gull-nivå når du har tatt 45 enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 45 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper som er medlem av Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Hvor mye utgjør SAS poeng?

SAS-/Widerøe-flygninger
Region SAS-bonusbilletter
Innenlands i Danmark, Norge og Sverige SAS Go 10 000 SAS Plus 20 000
Mellom Norden+ SAS Go 20 000 SAS Plus 30 000
Mellom Norden+ og Europa SAS Go 30 000 SAS Plus 50 000
Mellom andre europeiske land SAS Go 50 000 SAS Plus 70 000

1 more row

Hvordan bli sølvmedlem SAS?

Du vil nå EuroBonus Sølv-nivå når du har tatt ti enveisflygninger med SAS og Widerøe, eller når du har opptjent 20 000 grunnpoeng med SAS, Widerøe og flyselskaper i Star Alliance i løpet av din personlige kvalifiseringsperiode på tolv måneder.

Hvor lenge varer SAS sølv?

Hvis du mottar et EuroBonus Gull- eller Sølv-medlemskap, er det gyldig for resten av kvalifiseringsperioden, i den neste kvalifiseringsperioden og deretter i en periode på tre måneder.

Når har SAS sølv tilgang til lounge?

SAS Eurobonus Sølv-medlemmer i loungen

Gjelder i løpet av sommerferien (1. juli 2021 til 15. august 2021) når du har en SAS-flygning.

Hvor mye koster SAS lounge?

Loungen kan benyttes av alle reisende for NOK 350,-, fra tre timer før avgang med forbehold om ledig kapasitet. Betaling foregår med bankkort eller kredittkort via bankterminal. OSL Lounge har en Premium del som er forbeholdt flyselskaper og enkelte kundeavtaler.

Er øl gratis på SAS lounge?

SAS Lounge

Service er inkludert, som: Bar med snacks og drikke (brus, vin og øl) Gratis WiFi. Magasiner.

Er det gratis mat på SAS lounge?

Her får du enda flere fordeler, som Fast Track og SAS Lounge, slik at du kan slappe av og nyte ferien fra det sekundet du står på flyplassen. Reis ekstra komfortabelt i SAS Plus – få tilgang til blant annet SAS Lounge, SAS Fast Track, prioritert boarding, gratis WiFi, og mat og drikke om bord.

Hvorfor er SAS lounge stengt?

SAS Lounge på utland er fremdeles stengt og det skyldes selvsagt at det er veldig lite utenrikstrafikk enn så lenge. SAS‘ trafikkprogram og antall reisende vil påvirke gjenåpningstidspunktet for utenlandsloungen og kafèloungene, men det er ennå ikke satt noen dato, forteller han til FinalCall.travel.

Hvor lenge har man SAS gullkort?

Hvis EuroBonus Gull- eller Diamant-statusen din fornyes, er medlemskortet ditt gyldig i hele kvalifiseringsperioden og i en løpeperiode på tre måneder.

Hvordan få tilgang til lounge?

Et dagspass gir deg adgang til en spesifikk lounge og kan kun benyttes én gang. Passet koster gjerne rundt 300 kroner per besøk, men prisen vil avhenge av hvor eksklusiv loungen du ønsker tilgang til er. I Quatar må du ut med litt over 600 kroner for et dagspass.

Kan man dusje på Gardermoen?

Noe av det du vanligvis får tilgang på er gratis mat og drikke, Wifi og magasiner, og noen lounger har til og med dusj, spa og treningsstudio.

Leave a Comment