Hva er minstepris på tatovering?

I Norge er det vanlig at man betaler mellom 1000 og 1500 kroner timen for tatoveringer, men det finnes også tatovører som koster mer eller mindre enn dette. Minsteprisen starter ofte rundt prisen for en halvtimes arbeid.

Hvor mye koster en halv sleeve tatovering?

En sleeve tatovering koster fra 15 – 20.000 kroner og oppover, alt avhenger av hva slags design og størrelse du ønsker. En full-sleeve med detaljer rundt hele armen vil naturlig nok koste mer enn en halvsleeve, og vil trolig havne i området 30 – 40.000 kroner, med høyere pris om du ønsker farger inkorporert.

Hvor lenge varer en tattoo session?

En session er vanligvis en halv eller hel dag, og mange av våre tatovører har en ca fastpris per hel dag session.

Hva er minstepris på tatovering? – Related Questions

Når kan man ikke ta tatovering?

– Vi anbefaler å ikke tatovere deg hvis du er forkjølet eller har nedsatt allmenntilstand, da immunforsvaret er nedsatt og takler en tatoverings prosess dårligere enn når man er frisk. – Hvis du har gjennomgått COVID-19 sykdom anbefaler å vente 14 dager fra man ble smittet før man tatovere seg.

Kan man drikke kaffe før tatovering?

Unngå alkohol og kaffe

I tillegg har alkohol også en blodfortynnende effekt som gjør at du lettere kan få små blødninger som vil redusere kvaliteten av tatoveringen din. Det samme gjelder faktisk også kaffe, så du bør også unngå å drikke kaffe, og energidrikker før du tatoverer deg.

Hvor lang tid tar det å ta en liten tatovering?

Det tar vanligvis ca. 30 minutter å ta en liten tatovering. Når det gjelder de mer omfattende tatoveringene, kan det ta lengre tid, avhengig av størrelsen på tatoveringen og hvor omfattende den er. Det er mange faktorer som spiller inn når det gjelder tatoveringstid.

Hvor lenge må man vente med å drikke etter tatovering?

I det medisinske forskningsmiljøet diskuteres det om alkohol (etanol) kan påvirke blodets evne til å levre / koagulere . Tatovering er jo i praksis tusenvis av små nålestikk inn i huden og lager dermed små mikroblødninger. Sånn sett tenker jeg det er fornuftig å vente i minst 48 timer før en inntar alkohol.

Kan man drikke alkohol når man har tatt tatovering?

Vi fraråder deg som har tatovert deg å drikke alkohol i groperioden. Alkohol tynner ut blodet, som betyr at gro-prosessen ikke blir optimal. Vi ser ofte at tatoveringen blir blass som et resultat av å drikke alkohol mens tatoveringen gror.

Hvor lenge skal man ha på plast etter tatovering?

Etter tatoveringen din er utført legger tatovøren din på et lag med plastfolie, som du skal ha på i minimum 12 timer. Etter 12 timer kan du ta av plasten og forsiktig rengjøre tatoveringen. Vask hendene først, og deretter vask forsiktig over tatoveringen med en 1:10 blanding med grønnsåpe og vann.

Hvor er det mest vondt å ta tatovering?

De 10 mest smertefulle stedene å tatovere seg
 1. Hodet. Ikke bare er det smertefullt, men opplevelsen blir ekstra grusom av at man i tillegg kan høre lyden så godt.
 2. Hånden. Håndflaten er det mest smertefulle stedet å tatovere, og bør unngås, mener Eschenbach.
 3. Brystbenet.
 4. Albuen.
 5. Rumpeballene.
 6. Indre lår og kne.
 7. Foten.
 8. Ansiktet.

Kan man dusje etter å tatt tatovering?

Ikke bruk deodorant, parfyme eller lignende i nærheten av tatoveringen. Det er fortsatt et sår. 3. Vi anbefaler ikke å bade/sole seg de første 4 ukene, men du kan dusje som normalt.

Kan man trene når man har tatt tatovering?

Du bør ikke trene på 48 timer etter å ha tatt en tatovering. Dette fordi du kan svette ut blekket før huden har fått muligheten til å innkapsle det. Når du har fått skorpe må du være forsiktig så du ikke strekker skorpen slik at den sprekker, det vil påvirke jevnheten i fargen.

Kan man ta smertestillende før tatovering?

SMERTESTILLENDE. Vi fraråder bruk av smertestillende medikamenter før tatoveringstimen. Medikamenter som inneholder acetylsalisylsyre er blodfortynnende og egner seg derfor ikke til bruk før, under eller rett etter en tatoveringstime. Medikamenter kan også påvirke tatoveringsprosessen eller resultatet på tatoveringen.

Hvor ta første tatovering?

Generelt vil det være mindre vondt å tatovere områder med mye muskler og fett, sånn som utsiden av låret eller baksiden av leggen.

Er du sensitiv mot smerte, kan du vurdere å tatovere følgende områder:

 • Skulder.
 • Armer.
 • Rygg.
 • Tykkleggen på baksiden av leggen.
 • Utsiden og fremsiden av låret.

Når begynner tatovering å flasse?

Etter 4-7 dager vil tatoveringen begynne å flasse av, pass på å ikke klø disse dagene da det kan skape arrdannelse i tatoveringen. Etter 3-5 uker skal den være ferdig grodd.

Hvordan føles det å ta tatovering?

På lik linje med de minst vonde plassene, er de mest smertefulle plassene å få en tatovering svært individuelt. Noen mennesker opplever og håndterer smerten bedre enn andre. Ofte oppleves smerten mest intens der huden er tynn eller der det tatoveres «rett på bein».

Kan man svette når man har tatt tatovering?

Trening og svetting de første 48 timene

I denne perioden er det viktig å ikke svette for mye. Dersom du svetter mye vil det være fare for at du svetter ut noe av blekket før det har blitt skikkelig innkapslet i huden din. Det er derfor ikke anbefalt å trene de første 48 timene etter at du har fått tatoveringen din.

Leave a Comment