Hva er den beste selvbruningen?

De beste selvbruningsproduktene for kroppen ifølge KICKS’ klubbmedlemmer
 • Når du er ute i siste liten: Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse.
 • Prisbelønnet kroppsmousse: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse.
 • Fin farge på en time: Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium.

Hvordan unngå flekkete selvbruning?

Eksfolier på morgenen eller kvelden før du skal påføre selvbruning. Etter skrubbing anbefaler vi å holde huden fri for olje. Etter du har tatt en varm dusj er porene dine åpne. Vent med påføring for å unngå at selvbruningen legger seg i porene som kan gi deg brune prikker.

Hvor lenge skal Dove selvbruning være på?

Påfør med sirkulerende bevegelser og smør inn selvbruningslotion. La det tørke i minst en halvtime før du tar på klær, for å få et jevnt resultat. Voila: glødende, solkysset hud, uansett vær.

Hva er den beste selvbruningen? – Related Questions

Hva skjer hvis man ikke vasker av selvbruning?

Hvis du «glemmer» å skrubbe visse hudområder vil disse hudområdene ha flere hudceller som reagerer med DHA og kan derfor bli «mørkere». Dette er ofte årsaken til den flekkete brunfargen mange får etter å ha brukt selvbruning. Å skrubbe huden godt på forhånd gjør også at fargen varer lenger.

Kan man skrubbe huden rett før selvbruning?

Skal du bruke selvbruning? Et godt råd er å skrubbe bort døde hudceller og smøre deg med bodylotion før du smører på selvbruningskremen. Det vil gi en jevn og fin farge! Og husk å bruke påføringsvott.

Hvor lenge før selvbruning tørker?

LA DET TØRKE

Det aller beste er å påføre selvbruner et par timer før du legger deg om kvelden, og våkne opp til solkysset hud!

Hvor lenge må man vente med å kle på seg etter selvbruning?

Dersom du har smurt inn hele kroppen med selvbruning bør du vente minst femten minutter på å kle på deg igjen. Som hovedregel bør du vente minimum 8 timer før du dusjer, for å sikre at selvbruningen får festet seg. For å opprettholde og vedlikeholde brunfargen kan du bruke et gradual tan-produkt et par ganger i uken.

Hvor lang tid tar det før selvbruning tørker?

Flekker på sengetøyet

Likevel er kanskje det aller mest irriterende problemet som oppstår når man vil gi gusten hud litt glød, at sengetøyet blir flekkete og stygt. Siden fargen skal tørke, trekke inn og ikke være i kontakt med vann på minst fire timer, er det altså alltid best å påføre selvbruningen om kvelden.

Hvordan bruke Dove Self Tan?

Skrub huden før bruk, og masser deretter lotionen jevnt over ren og tørr hud med sirkulære bevegelser. Pass på at du ikke barberer benene 24 timer før du påfører for best resultat. La produktet absorberes før du kler på deg, Vask hendene etter påføring.

Skal man dusje etter selvbruning?

– Ta en dusj

Ja, for du har kanskje merket at du kan få en litt rar lukt etter selvbruning? For å unngå stygge skjolder skal du helst unngå kontakt med vann i åtte timer.

Hvorfor lukter selvbruning vondt?

Derfor lukter selvbruning

Lukten dannes i oksideringsprosessen som gir brunfarge, så teoretisk skulle da de med mest tryptofan, og som derfor får mest farge, også lukte litt mer. – Det er også forskjell på hvordan lukten som dannes ved oksidering av tryptofanet i huden oppfattes etter hvilket produkt man velger.

Blir man brun selv om man har på selvbruning?

Blir man brun av sola selv om man har på selvbruning? – Absolutt! Selvbruning farger først og fremst de døde hudcellene på toppen, mens sola trenger dypere ned i huden slik at produksjonen av melanin settes i gang. Når melaninet kommer opp til overflaten blir huden brun av sola.

Hvordan bli brun fort naturlig?

Hvordan bli raskere brun
 1. Bruk solkrem med solfaktor 30.
 2. Bytt posisjon ofte.
 3. Spis mat eller kosttilskudd som inneholder betakaroten.
 4. Prøv å bruke oljer med naturlig SPF.
 5. Ikke vær ute lenger enn huden din klarer å lage melanin.
 6. Spis mat som er rik på lykopen.
 7. Velg tidspunkt for soling med omhu.
 8. Sørg for fuktighet i huden.

Kan man shave leggene etter selvbruning?

☀️ Porene dine åpnes ved å ta en varm dusj, derfor bør du vente med påføring for å unngå at selvbruningen legger seg i porene. Det samme gjelder barbering. Ikke barber deg dagen før eller samme dag som du skal ta selvbruning.

Kan man shave før selvbruning?

– Å barbere seg rett før man påfører selvbruning bør man ikke gjøre. Da fester fargen seg i hårsekkene, og resultatet kan se ujevnt og «prikkete» ut, sier Isachsen.

Hvorfor blir jeg ikke brun av selvbruning?

Du må sørge for at huden er eksfoliert og godt smurt i flere dager før du bruker selvbruning for å få et optimalt resultat. Tørr hud vil nemlig ta opp kremen ujevnt, og du vil dermed også se ujevn ut i fargen, men skjolder og misfarging. Spør også etter selvbruning som tåler vann.

Kan man ta på flere lag med selvbruning?

Har du lys hud, skal du velge selvbruningskrem som gir et lyst til medium resultat, og heller legge flere lag om du ønsker en dypere farge.

Leave a Comment