Hva er den beste selvbruningen?

De beste selvbruningsproduktene for kroppen ifølge KICKS’ klubbmedlemmer
  • Når du er ute i siste liten: Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse.
  • Prisbelønnet kroppsmousse: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse.
  • Fin farge på en time: Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium.

Hvordan unngå flekkete selvbruning?

Eksfolier på morgenen eller kvelden før du skal påføre selvbruning. Etter skrubbing anbefaler vi å holde huden fri for olje. Etter du har tatt en varm dusj er porene dine åpne. Vent med påføring for å unngå at selvbruningen legger seg i porene som kan gi deg brune prikker.

Hvor lenge varer Self Tan drops?

Self Tan passer for deg som vil være brun hver eneste dag, og bruker selvbruning fast. Den bruker cirka 8 timer på å bli så mørk som den skal være, du dusjer av overflødig farge (om du ønsker), og så holder den i 5-7 dager.

Hva er den beste selvbruningen? – Related Questions

Kan man ta på seg klær etter selvbruning?

Etter påføringen er det lurt å la produktet tørke inn litt, for å unngå skjolder og striper. Bruk løse klær i timene etterpå – helst mørke klær i bomull, slik at ikke eventuell overskuddsfarge forårsaker misfarging.

Hvorfor blir jeg grønn av selvbruning?

Dette kalles oksidasjon og kan skje hvis produktet har blitt for gammel eller ikke har blitt lukket ordentlig. Fargelederen består av tre farger; rød, gul og blå. Når den røde fargen oksiderer, blir gul og blå igjen, og skaper den grønne fargen.

Hvor ofte skal man ta på Self Tan drops?

Self Tan drops brukes hver kveld til ønsket resultat er oppnådd og gjenta ved behov. Vask ansiktet om morgningen og påfør fuktighetskrem. For et best og jevnt resulat er det greit å huske på å peele huden 1-2 ganger i uken. Husk å vask hendene etter bruk.

Hvor lenge ha på Selftan?

– De fleste selvbruningskremer er farget, så du enkelt kan se hvor du har lagt produktet. Det bør se relativt jevnt ut, men det er ikke slik det endelige resultatet kommer til å se ut. Jeg foretrekker å la selvbruningen virke i ca 4-5 timer.

Hvor lenge etter spraytan kan man dusje?

Vent minst 8 timer før du vasker huden etter spraytan. Når du dusjer første gang vil du se bronzer som blir vasket bort. Dette er helt normalt, det er ikke brunfargen, men kun bronzeren (farge guide for oss). Ikke sett deg direkte på lyse tekstiler før du har dusjet da bronzeren kan farge over.

Hvor lenge vente med å dusje etter selvbruning?

Slik vedlikeholder du fargen:

Som hovedregel bør du vente minimum 8 timer før du dusjer, for å sikre at selvbruningen får festet seg. For å opprettholde og vedlikeholde brunfargen kan du bruke et gradual tan-produkt et par ganger i uken.

Kan man skrubbe rett før selvbruning?

Skal du bruke selvbruning? Et godt råd er å skrubbe bort døde hudceller og smøre deg med bodylotion før du smører på selvbruningskremen. Det vil gi en jevn og fin farge! Og husk å bruke påføringsvott.

Kan man sove med selvbruning?

La kremen trekke godt inn i huden før du tar på løstsittende tøy. 8. Unngå vann i 4 timer. Derfor er også den beste tiden å ta selvbruning på kvelden slik at du kan sove med den.

Kan man shave leggene etter selvbruning?

☀️ Porene dine åpnes ved å ta en varm dusj, derfor bør du vente med påføring for å unngå at selvbruningen legger seg i porene. Det samme gjelder barbering. Ikke barber deg dagen før eller samme dag som du skal ta selvbruning. Det er ganske mye bra selvbruning på markedet om dagen.

Hvorfor blir jeg ikke brun av selvbruning?

Du må sørge for at huden er eksfoliert og godt smurt i flere dager før du bruker selvbruning for å få et optimalt resultat. Tørr hud vil nemlig ta opp kremen ujevnt, og du vil dermed også se ujevn ut i fargen, men skjolder og misfarging. Spør også etter selvbruning som tåler vann.

Kan man ta sol med selvbruning på?

Siden selvbruning kun påføres på overhuden, ikke injiseres eller trenger dypere inn, så er det ifølge også denne hudterapeuten et svært godt alternativ til å sole seg i solen ute eller solarium for å oppnå en fin brunfarge.

Skal man dusje etter selvbruning?

– Ta en dusj

Ja, for du har kanskje merket at du kan få en litt rar lukt etter selvbruning? For å unngå stygge skjolder skal du helst unngå kontakt med vann i åtte timer.

Kan man skrubbe bort selvbruning?

Bruk en peeling skrubbe, vott eller en kroppsbørste for å fjerne pigmenterte døde hudceller. Ikke få panikk og vær for hard mens du peeler, da det kan irritere huden din og selvbruningen kan bli enda mer ujevn. Sørg for å være ekstra oppmerksom på de tørrere delene av kroppen, spesielt albuer, knær og føtter.

Hvordan skrubbe av selvbruning?

– Et standardtips er jo å skrubbe seg selv godt for å fjerne selvbruningen. Men da anbefaler jeg å lage en egen kroppsskrubb av grovsalt og oliven- eller babyolje. Da får man en helt egen skrubb med litt større korn enn vanlig, sier Aanonli.

Leave a Comment