Hva er den beste selvbruningen?

De beste selvbruningsproduktene for kroppen ifølge KICKS’ klubbmedlemmer
  • Når du er ute i siste liten: Ida Warg Instant Self-Tanning Mousse.
  • Prisbelønnet kroppsmousse: St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse.
  • Fin farge på en time: Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium.

Kan man bruke vanlig selvbruning i ansiktet?

Huden i ansiktet er mer sensitiv og bygget opp annerledes enn resten av kroppen. Derfor er det viktig å bruke produkter som er spesielt tilpasset ansiktet både når det gjelder skrubb og selvbruning. Om du bruker samme selvbruning i ansiktet som på resten av kroppen kan det resultere i falming og urenheter.

Kan man ta på flere lag med selvbruning?

Har du lys hud, skal du velge selvbruningskrem som gir et lyst til medium resultat, og heller legge flere lag om du ønsker en dypere farge.

Hva er den beste selvbruningen? – Related Questions

Hva er farlig med selvbruning?

Selvbruning er ikke farlig, og kan trygt brukes over tid istedenfor overdreven soling. Husk at selvbruning ikke gir noen form for solbeskyttelse! Du bør bruke solkrem selv om huden er brun.

Blir man brun om man har på selvbruning?

Blir man brun av sola selv om man har på selvbruning? – Absolutt! Selvbruning farger først og fremst de døde hudcellene på toppen, mens sola trenger dypere ned i huden slik at produksjonen av melanin settes i gang. Når melaninet kommer opp til overflaten blir huden brun av sola.

Hvor ofte kan man bruke selvbruning?

Som hovedregel bør du vente minimum 8 timer før du dusjer, for å sikre at selvbruningen får festet seg. Ikke bruk lyse klær da det kan smitte av noe. For å opprettholde og vedlikeholde brunfargen kan du påføre produkt én til to ganger i uken. Alt etter hvor dyp farge du ønsker.

Kan man shave leggene etter selvbruning?

☀️ Porene dine åpnes ved å ta en varm dusj, derfor bør du vente med påføring for å unngå at selvbruningen legger seg i porene. Det samme gjelder barbering. Ikke barber deg dagen før eller samme dag som du skal ta selvbruning. Det er ganske mye bra selvbruning på markedet om dagen.

Hvordan få best mulig resultat av selvbruning?

For at fargen skal vare lengst mulig bør du holde huden fuktig med en body lotion – men ikke før etter første dusj. Hvis du vil ha dypere resultat kan man smøre seg flere dager på rad til du er fornøyd med fargen. Vi anbefaler å dusje etter hver påføring – det er først da du ser hvor mye farge du har fått.

Kan man ta på fuktighetskrem etter selvbruning?

For å vedlikeholde og opprettholde brunfargen best mulig, om det så er etter bruk av selvbruning, solbad eller spraytan, er det viktig at du fukter og nærer huden daglig med bodylotion. Falmer fargen kan du bruke en gradual tanning krem, som utvikler fargen over tid.

Kan man skrubbe bort selvbruning?

Bruk en peeling skrubbe, vott eller en kroppsbørste for å fjerne pigmenterte døde hudceller. Ikke få panikk og vær for hard mens du peeler, da det kan irritere huden din og selvbruningen kan bli enda mer ujevn. Sørg for å være ekstra oppmerksom på de tørrere delene av kroppen, spesielt albuer, knær og føtter.

Hvorfor blir selvbruningen flekkete?

Hvis du «glemmer» å skrubbe visse hudområder vil disse hudområdene ha flere hudceller som reagerer med DHA og kan derfor bli «mørkere». Dette er ofte årsaken til den flekkete brunfargen mange får etter å ha brukt selvbruning. Å skrubbe huden godt på forhånd gjør også at fargen varer lenger.

Hvordan skrubbe av selvbruning?

– Et standardtips er jo å skrubbe seg selv godt for å fjerne selvbruningen. Men da anbefaler jeg å lage en egen kroppsskrubb av grovsalt og oliven- eller babyolje. Da får man en helt egen skrubb med litt større korn enn vanlig, sier Aanonli.

Kan man dusje etter selvbruning?

Slik vedlikeholder du fargen:

Som hovedregel bør du vente minimum 8 timer før du dusjer, for å sikre at selvbruningen får festet seg. For å opprettholde og vedlikeholde brunfargen kan du bruke et gradual tan-produkt et par ganger i uken. En bodylotion, slik som denne, gir en gradvis selvbruning ved bruk over 3-5 dager.

Skal man vaske hendene etter selvbruning?

Etter påføringen må du vaske hendene godt, og se over om fargen har fordelt seg jevnt utover kroppen. Hvis du har brukt selvbruning i ansiktet, bør du gå over med en bomullsdott ved hårfestet.

Hvordan unngå skjolder med selvbruning?

Slik unngår du skjolder

Vær alltid nøye med å eksfoliere og tilføre fuktighet før du påfører selvbruningsprodukt, så blir brunfargen jevnere og mer holdbar. Døde hudceller på hudoverflaten og tørr hud kan nemlig gjøre fargen ujevn.

Hvorfor blir jeg ikke brun av selvbruning?

Du må sørge for at huden er eksfoliert og godt smurt i flere dager før du bruker selvbruning for å få et optimalt resultat. Tørr hud vil nemlig ta opp kremen ujevnt, og du vil dermed også se ujevn ut i fargen, men skjolder og misfarging. Spør også etter selvbruning som tåler vann.

Når kan man vaske av selvbruning?

OBS: Vær oppmerksom på at selvbruning kan farge av på lyse klær og sengetøy. Og selv om lukten fra selvbruningskremer noen ganger kan være litt ubehagelig, ikke bli fristet til å dusje før det har gått noen timer. – Du bør vente minst åtte timer før du hopper i dusjen.

Leave a Comment